Projekty RCIN i OZwRCIN

Obiekt

Tytuł: Archeologia Polski T. 36 (1991. - 1992) Z. 1-2, Recenzje

Twórca:

Baranowski, Tadeusz

Data wydania/powstania:

1991

Typ zasobu:

Tekst

Inny tytuł:

Archeologia Polski T. 36 (1991. - 1992) Z. 1-2 ; Archeologia Polski Vol. 36 (1991. - 1992) No 1-2, Recenzje

Współtwórca:

Polska Akademia Nauk. Instytut Archeologii i Etnologii

Wydawca:

Instytut Archeologii i Etnologii Polskiej Akademii Nauk ; Letter Quality

Miejsce wydania:

Warszawa

Opis:

R. Perini, Scavi archeologici nella zona palafittocola di Fiavè-Carera, Parte I, Compagne 1969-1976, Situazione dei depositi e dei resti strukturali, Patrimonio storico e artistico del Trento, n. 8, Trento 1984, 360 ss., 234 ryc., tablice w tekście i we wkładce; Parte II, Campagne 1969-1976. Resti della cultura materiale, Metallo-Osso-Litica-Legno, PAtrimonio storico e artistico del Trento, n. 9, Trento 1987, 445 ss., 199 ryc., tablice (Collana di pubblcazioni del Servizio Beni Culturali della Provincia Autonoma di Trento) ; S. 292-297 ; 25 cm ; Bibliogr. przy tekście

Typ obiektu:

Czasopismo/Artykuł

Czasopismo/Seria/cykl:

Archeologia Polski

Tom:

36

Zeszyt:

1-2

Strona pocz.:

292

Strona końc.:

297

Szczegółowy typ zasobu:

Recenzje

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

oai:rcin.org.pl:34900 ; 0003-8180

Źródło:

IAiE PAN, sygn. P 320 ; IAiE PAN, sygn. P 319 ; IAiE PAN, sygn. P 321 ; kliknij tutaj, żeby przejść

Język:

pol

Prawa:

Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony

Zasady wykorzystania:

Zasób chroniony prawem autorskim. Korzystanie dozwolone w zakresie określonym przez przepisy o dozwolonym użytku.

Digitalizacja:

Instytut Archeologii i Etnologii Polskiej Akademii Nauk

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Instytutu Archeologii i Etnologii PAN

Dofinansowane ze środków:

Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Dostęp:

Otwarty

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji