RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Biotechnologiczne aspekty produkcji i wykorzystania glonu spiruliny jako źródła białka

Creator:

Czapiński, Janusz

Date issued/created:

1989

Resource type:

Tekst

Subtitle:

Spirulline as protein source: biotechnological aspects

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Description:

Na stronie 25 dodano "Nowości" - "Zasiewy podwójnie ulepszonych odmian rzepakuw krajach EWG"

Abstract:

Chernical composition (proteins, lipids, carbohydrates, minerals, vitamins etc.) of a multicellular (alga). Spirulline has been reported. Industrial installations for mass cultivation are described and the technology for utilization of dry biomass In food and fodder production is outlined.

Relation:

Biotechnologia, vol.4-3, 6-5(1990)-.

Volume:

4-3

Issue:

6-5

Start page:

18

End page:

25

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:187283

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information