RCIN and OZwRCIN projects

Object

Exidia saccharina (Alb. et Schw.) ex Fr.

Resource type:

Obraz

Headline:

Exidia saccharina (Alb. et Schw.) ex Fr.

Type of object:

Okaz mykologiczny

Herbarium acronym:

KRAM

Accession number:

16025

Genus:

Exidia

Specific epithet:

saccharina

Taxon name as on label:

Exidia saccharina (Alb. et Schw.) ex Fr.

Accepted name:

Exidia saccharina (Alb. et Schw.) ex Fr.

Country:

Polska

Location:

Carpathians, the region of Pogórze Przemyskie ; South-east Poland, administrative district of Przemyśl ; Helicha, between Przemyśl and Rokszyce

Elevation:

c. 400 m. a. s. l.

Habitat:

a young pine-forest

Collection date:

04.05.1977

Collector/ Recorded by:

W. Wojewoda

Determined by:

W. Wojewoda

Matrix:

on the fallen twig of Pinus stlvestris

Barcode:

KRAM00007281-F

Resource Identifier:

oai:rcin.org.pl:150654

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 3.0 Polska

Terms of use:

Zasób chroniony prawem autorskim. [CC BY-SA 3.0 PL] Korzystanie dozwolone zgodnie z licencją Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 3.0 Polska, której pełne postanowienia dostępne są pod adresem: ; -

Digitizing institution:

Instytut Botaniki im. W. Szafera Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Botaniki im. W. Szafera Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Tags:

grzyby ; mykologia

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Dec 1, 2020

In our library since:

Dec 1, 2020

Number of object content downloads / hits:

5

All available object's versions:

https://www.rcin.org.pl/publication/186133

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Edition name Date
KRAM00007281-F_Exidia-sac Dec 1, 2020
×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information