RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Wzrost i aktywność fermentacyjna drożdży Saccharomyces cerevisiae w obecności toksyny killerowej

Creator:

Drewicz, Ewa ; Kręgiel, Dorota ; Oberman, Helena

Date issued/created:

1999

Resource type:

Tekst

Subtitle:

Wzrost i aktywność fermentacyjna drożdży Saccharomyces cerevisiae w obecności toksyny killerowej

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Abstract:

Killer yeasts or killer resistant yeasts can be used as starter cultures in fermentative industries to prevent the environments from contamination by wild yeasts. The aim of the work wasto investigate the effect of killer yeasts of Saccharomyces cerevisiae T158C, producer of K1 killertoxin, on the wine yeasts Saccharomyces cerevisiae Wll, producer of K2 killer toxin, and W6strain which was sensitive to both toxins.

Relation:

Biotechnologia, vol.45, 2 (1999)-.

Volume:

45

Issue:

2

Start page:

25

End page:

37

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:142794 ; IChB B-41

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Nov 18, 2020

In our library since:

Oct 13, 2020

Number of object content downloads / hits:

495

All available object's versions:

https://www.rcin.org.pl/publication/178128

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information