Projekty RCIN i OZwRCIN

Obiekt

Tytuł: Właściwości immunogenne wybranych produktów żywnościowych

Twórca:

Wróblewska, Barbara ; Jędrychowski, Lucjan

Data wydania/powstania:

2001

Typ zasobu:

Tekst

Inny tytuł:

Immunogenic properties of selected food products

Wydawca:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Abstrakt:

Food allergy is caused mainly by cow milk, eggs, fish, citrus fruits and peanuts. Excluding the above-mentioned products from the diet for atopic peopleis the most effective way of dealing with the problem. Additionally some foodcomponents can cross react and some hidden allergens can occur in food products. The estimation of the allergenic properties of various food products appears to be a very important problem nowadays

Czasopismo/Seria/cykl:

Biotechnologia, vol.54, 3 (2001)-.

Tom:

54

Zeszyt:

3

Strona pocz.:

178

Strona końc.:

188

Szczegółowy typ zasobu:

Artykuł

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:138888 ; IChB B-50

Źródło:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Język:

pol

Język streszczenia:

eng

Zakres czasowy:

1988-2010

Prawa:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Zasady wykorzystania:

-

Digitalizacja:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Lokalizacja oryginału:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Dofinansowane ze środków:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Dostęp:

Otwarty

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

2 paź 2020

Data dodania obiektu:

14 wrz 2020

Liczba pobrań / odtworzeń:

75

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://www.rcin.org.pl/publication/174184

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie RDFa:

RDFa

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji