Projekty RCIN i OZwRCIN

Obiekt

Tytuł: Cucumber transformation methods - the review

Inny tytuł:

Cucumber transformation methods - the review

Wydawca:

Committee on Biotechnology PAS ; Institute of Bioorganic Chemistry PAS

Abstrakt:

Several aspects of cucumber transformation including the ways of transgene introduction, factors influencing the transformation efficiency and the fate of the introduced genes were reviewed. Various transgenes have been introduced into the cucumber genome mostly via the Agrobacterium-med'iated transformation. The frequency of Agrobacterium-mediated transformation ranged from 0.8 to 10% and was influenced by the selection agent, the regeneration efficiency, activation of vir genes expression, the explant size, bacteria cell density, the length of exposure and the co-cultivation period. The transgenes were integrated mostly as single copy in the /Igroboctermm-mediated transformation and as multiple copies in direct transformation. Variable levels of the transgene expression were observed. The transmission of the transgenes as well as the transgenic phenotype follow the Mendelian, and rarely non-Mendelian, ratio. The production of marker-free transgenic cucumber and use of an alternative transformation method are recommended.

Czasopismo/Seria/cykl:

Biotechnologia, vol.68, 1 (2005)-.

Tom:

68

Zeszyt:

1

Strona pocz.:

95

Strona końc.:

113

Szczegółowy typ zasobu:

Article

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:112005 ; IChB B-64

Źródło:

Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS

Język:

eng

Język streszczenia:

eng

Zakres czasowy:

1988-2010

Prawa:

Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license

Zasady wykorzystania:

Copyright-protected material. [CC BY-SA 4.0] May be used within the scope specified in Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license, full text available at:

Digitalizacja:

Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science

Lokalizacja oryginału:

Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science

Dofinansowane ze środków:

Operational Program Digital Poland, 2014-2020, Measure 2.3: Digital accessibility and usefulness of public sector information; funds from the European Regional Development Fund and national co-financing from the state budget.

Dostęp:

Open

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

2 paź 2020

Data dodania obiektu:

4 lut 2020

Liczba pobrań / odtworzeń:

271

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://www.rcin.org.pl/publication/140237

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie RDFa:

RDFa

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Nazwa wydania Data
Cucumber transformation methods - the review 2 paź 2020
×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji