RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Enzymy rozkładające a-(1 ->3)-glukany. Część I - Źródła mikrobiologiczne, produkcja, właściwości, genetyka

Subtitle:

a-(1->3)-Glucan-degrading enzymes.Part I - Microbial sources, production, properties, genetics

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Abstract:

This paper is the first review article concerning the investigations on a-1l->3)-glucans and their enzymatic hydrolysis by specific a-(l—>3)-glucanases. Special attention is paid to microbial sources of these enzymes as well as intensification of their production in cultures, their purification and catalytic properties, and molecular structure of the genes encoding different fungal and bacterial a-(1-3)-glucanases.

Relation:

Biotechnologia, vol.73, 2 (2006)-.

Volume:

73

Issue:

2

Start page:

206

End page:

220

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:87570 ; IChB B-69

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Oct 2, 2020

In our library since:

Dec 11, 2019

Number of object content downloads / hits:

42

All available object's versions:

https://www.rcin.org.pl/publication/114236

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information