Struktura obiektu
Tytuł:

Kształtowanie się strefy żywicielskiej aglomeracji warszawskiej = Development of the food-zone of Warsaw agglomeration

Inny tytuł:

Prace Geograficzne = Geographical Studies / Polska Akademia Nauk. Instytut Geografii i Przestrzennego Zagospodarowania, nr 162

Twórca:

Zgliński, Włodzimierz

Wydawca:

IGiPZ PAN ; Zakład Narodowy im. Ossolińskich - Wydaw. PAN

Miejsce wydania:

Wrocław ; Warszawa ; Kraków

Data wydania/powstania:

1994

Opis:

164 s. : il., mapy ; 24 cm ; Bibliogr. s. [157]-161 ; Streszcz. ang.

Typ obiektu:

Książka/Rozdział

Temat i słowa kluczowe:

Produkty rolne -- Polska -- Warszawa (aglomeracja) -- statystyki [KABA] ; Rolnictwo -- produktywność -- Polska -- Warszawa (aglomeracja) -- statystyki [KABA] ; Rolnicy -- Polska -- Warszawa (aglomeracja) -- statystyki [KABA] ; Użytkowanie rolnicze gruntów -- Polska -- Warszawa (aglomeracja) -- statystyki [KABA] ; Zaopatrzenie ludności -- Polska -- Warszawa (aglomeracja) -- statystyki [KABA] ; rolnictwo ; rolnicze użytkowanie ziemi ; strefy żywicielskie ; aglomeracje miejskie ; Warszawa ; aglomeracja warszawska

Czasopismo/Seria/cykl:

Prace Geograficzne - Polska Akademia Nauk

Typ zasobu:

Tekst

Szczegółowy typ zasobu:

Książka

Format:

Rozmiar pliku 18,9 MB ; application/pdf

Identyfikator zasobu:

830404272X

Źródło:

CBGiOŚ. IGiPZ PAN, sygn. 136.128 ; CBGiOŚ. IGiPZ PAN, sygn. 136.129 ; kliknij tutaj, żeby przejść

Język:

pol ; eng

Prawa:

Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony

Zasady wykorzystania:

Zasób chroniony prawem autorskim. Korzystanie dozwolone w zakresie określonym przez przepisy o dozwolonym użytku.

Digitalizacja:

Instytut Geografii i Przestrzennego Zagospodarowania Polskiej Akademii Nauk

Lokalizacja oryginału:

Centralna Biblioteka Geografii i Ochrony Środowiska Instytutu Geografii i Przestrzennego Zagospodarowania PAN

Dofinansowane ze środków:

Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Dostęp:

Otwarty

×

Cytowanie

Styl cytowania: