Object structure
Title:

Kształtowanie się strefy żywicielskiej aglomeracji warszawskiej = Development of the food-zone of Warsaw agglomeration

Subtitle:

Prace Geograficzne = Geographical Studies / Polska Akademia Nauk. Instytut Geografii i Przestrzennego Zagospodarowania, nr 162

Creator:

Zgliński, Włodzimierz

Publisher:

IGiPZ PAN ; Zakład Narodowy im. Ossolińskich - Wydaw. PAN

Place of publishing:

Wrocław ; Warszawa ; Kraków

Date issued/created:

1994

Description:

164 s. : il., mapy ; 24 cm ; Bibliogr. s. [157]-161 ; Streszcz. ang.

Type of object:

Książka/Rozdział

Subject and Keywords:

Produkty rolne -- Polska -- Warszawa (aglomeracja) -- statystyki [KABA] ; Rolnictwo -- produktywność -- Polska -- Warszawa (aglomeracja) -- statystyki [KABA] ; Rolnicy -- Polska -- Warszawa (aglomeracja) -- statystyki [KABA] ; Użytkowanie rolnicze gruntów -- Polska -- Warszawa (aglomeracja) -- statystyki [KABA] ; Zaopatrzenie ludności -- Polska -- Warszawa (aglomeracja) -- statystyki [KABA] ; rolnictwo ; rolnicze użytkowanie ziemi ; strefy żywicielskie ; aglomeracje miejskie ; Warszawa ; aglomeracja warszawska

Relation:

Prace Geograficzne - Polska Akademia Nauk

Resource type:

Tekst

Detailed Resource Type:

Książka

Format:

Rozmiar pliku 18,9 MB ; application/pdf

Resource Identifier:

830404272X

Source:

CBGiOŚ. IGiPZ PAN, sygn. 136.128 ; CBGiOŚ. IGiPZ PAN, sygn. 136.129 ; click here to follow the link

Language:

pol ; eng

Rights:

Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony

Terms of use:

Zasób chroniony prawem autorskim. Korzystanie dozwolone w zakresie określonym przez przepisy o dozwolonym użytku.

Digitizing institution:

Instytut Geografii i Przestrzennego Zagospodarowania Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Centralna Biblioteka Geografii i Ochrony Środowiska Instytutu Geografii i Przestrzennego Zagospodarowania PAN

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Access:

Otwarty

×

Citation

Citation style: