Struktura obiektu
Tytuł:

Przekształcenia sieci handlu detalicznego i gastronomii w okresie transformacji społeczno-gospodarczej Polski = Restructuring of the retailing and catering facilities in the period of Poland's socio-economic transformation

Inny tytuł:

Prace Geograficzne = Geographical Studies / Polska Akademia Nauk. Instytut Geografii i Przestrzennego Zagospodarowania im.Stanisława Leszczyckiego, nr 175

Twórca:

Taylor, Zbigniew (1946– )

Wydawca:

IGiPZ PAN ; Continuo

Miejsce wydania:

Wrocław

Data wydania/powstania:

2000

Opis:

61 pp., [4] p. pl. : maps ; 24 cm ; Bibliogr. p. 53-56 ; Summ. eng.

Typ obiektu:

Book/Chapter

Temat i słowa kluczowe:

catering industry ; retail trade ; socio-economic transformation ; Brusy ; Poland

Czasopismo/Seria/cykl:

Prace Geograficzne - Polska Akademia Nauk

Typ zasobu:

Text

Szczegółowy typ zasobu:

Book

Format:

File size 8 MB ; application/pdf

Identyfikator zasobu:

8386682477

Źródło:

CBGiOŚ. IGiPZ PAN, call no. 139.398 ; CBGiOŚ. IGiPZ PAN, call no. 139.399 ; kliknij tutaj, żeby przejść

Język:

pol ; eng

Prawa:

Rights Reserved - Free Access

Zasady wykorzystania:

Copyright-protected material. May be used within the limits of statutory user freedoms

Digitalizacja:

Institute of Geography and Spatial Organization of the Polish Academy of Sciences

Lokalizacja oryginału:

Central Library of Geography and Environmental Protection. Institute of Geography and Spatial Organization PAS

Dofinansowane ze środków:

Programme Innovative Economy, 2010-2014, Priority Axis 2. R&D infrastructure ; European Union. European Regional Development Fund

Dostęp:

Open

×

Cytowanie

Styl cytowania: