Filters
  • Resource type
  • Collections
  • Type of object
  • File type
  • Content format
  • Object availability
  • Date issued/created A date associated with an event in the life cycle of the resource
  • Data
  • Access
RCIN and OZwRCIN projects

Search for: [Subject and Keywords = conference \(Gdańsk, Poland \; 2011\)] OR [Subject and Keywords = antiquity\-20th century] OR [Subject and Keywords = history of culture] OR [Subject and Keywords = history of food] OR [Subject and Keywords = food consumption in antiquity\-20th century] OR [Subject and Keywords = ancient\-20th c. cuisine] OR [Subject and Keywords = eating habits] OR [Subject and Keywords = eating culture] OR [Subject and Keywords = konferencja \(Gdańsk, Polska \; 2011\)] OR [Subject and Keywords = starożytność\-w. 20] OR [Subject and Keywords = historia kultury] OR [Subject and Keywords = historia pożywienia] OR [Subject and Keywords = konsumpcja żywnościowa w starożytności\-w. 20] OR [Subject and Keywords = kuchnia starożytna\-w. 20] OR [Subject and Keywords = zwyczaje żywieniowe] OR [Subject and Keywords = kultura jedzenia] OR [Title = Historia naturalna jedzenia. Między antykiem a XIX wiekiem. Materiały z międzynarodowej konferencji naukowej zorganizowanej przez Muzeum Historyczne Miasta Gdańska i Uniwersytet Gdański dla upamiętnienia 100\-lecia otwarcia muzeum wnętrz mieszczańskich w Domu Uphagena w dniach 3–4 listopada 2011 roku, red. B. Możejko, współprac. E. Barylewska\-Szymańska, Gdańsk 2012 \: \[recenzja\]] OR [Creator = Klonder, Andrzej]

Number of results: 4 009

Items per page:

This page uses 'cookies'. More information