Struktura obiektu
Tytuł:

Historia naturalna jedzenia. Między antykiem a XIX wiekiem. Materiały z międzynarodowej konferencji naukowej zorganizowanej przez Muzeum Historyczne Miasta Gdańska i Uniwersytet Gdański dla upamiętnienia 100-lecia otwarcia muzeum wnętrz mieszczańskich w Domu Uphagena w dniach 3–4 listopada 2011 roku, red. B. Możejko, współprac. E. Barylewska-Szymańska, Gdańsk 2012 : [recenzja]

Inny tytuł:

Kwartalnik Historii Kultury Materialnej R. 60 Nr 4 (2012)

Twórca:

Klonder, Andrzej

Wydawca:

Instytut Archeologii i Etnologii Polskiej Akademii Nauk

Miejsce wydania:

Warszawa

Data wydania/powstania:

2012

Opis:

24 cm

Typ obiektu:

Czasopismo/Artykuł

Temat i słowa kluczowe:

konferencja (Gdańsk, Polska ; 2011) ; starożytność-w. 20 ; historia kultury ; historia pożywienia ; konsumpcja żywnościowa w starożytności-w. 20 ; kuchnia starożytna-w. 20 ; zwyczaje żywieniowe ; kultura jedzenia

Czasopismo/Seria/cykl:

Kwartalnik Historii Kultury Materialnej

Tom:

60

Zeszyt:

4

Strona pocz.:

657

Strona końc.:

660

Typ zasobu:

Tekst

Szczegółowy typ zasobu:

Recenzje

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

0023-5881

Źródło:

IAiE PAN, sygn. P 329 ; IAiE PAN, sygn. P 330 ; IAiE PAN, sygn. P 331 ; kliknij tutaj, żeby przejść

Język:

pol

Prawa:

Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony

Zasady wykorzystania:

Zasób chroniony prawem autorskim. Korzystanie dozwolone w zakresie określonym przez przepisy o dozwolonym użytku.

Digitalizacja:

Instytut Archeologii i Etnologii Polskiej Akademii Nauk

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Instytutu Archeologii i Etnologii PAN

Dostęp:

Otwarty

×

Cytowanie

Styl cytowania: