Object structure
Title:

Delicacies from the sea : a selction of data on the genus thunnus from medical and other sources

Subtitle:

Morskie delikatesy : wybór informacji na temat genus Thunnus zaczerpniętych ze źródeł medycznych i innych ; Fasciculi Archaeologiae Historicae. Fasc. 24 (2011)

Creator:

Jagusiak, Krzysztof

Contributor:

Kokoszko, Maciej ; Rzeźnicka, Zofia

Publisher:

Institute of Archaeology and Ethnology of Polish Academy of Sciences ; Polish Academy of Sciences. Łódź Branch

Place of publishing:

Łódź

Date issued/created:

2011

Description:

S. 33-38 ; 29 cm ; Bibliogr. przy tekście ; Streszcz. w j. polskim

Type of object:

Czasopismo/Artykuł

Subject and Keywords:

3-7 w. --Śródziemnego Morza basen ; ryby w o. rzymskim-o. bizantyńskim ; ryby -- klasyfikacja -- terminologia ; ryby - pożywienie ; konsumpcja ryb w o. rzymskim-o. bizantyńskim ; wiedza o faunie morskiej w o. rzymskim-o. bizantyńskim

Resource type:

Tekst

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Source:

IAiE PAN, sygn. P III 348 ; IAiE PAN, sygn. P III 349 ; IAiE PAN, sygn. P III 368 ; click here to follow the link

Language:

eng ; pol

Rights:

Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony

Terms of use:

Zasób chroniony prawem autorskim. Korzystanie dozwolone w zakresie określonym przez przepisy o dozwolonym użytku.

Digitizing institution:

Instytut Archeologii i Etnologii Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Biblioteka Instytutu Archeologii i Etnologii PAN

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Access:

Otwarty

×

Citation

Citation style: