Holihrady, powiat Zaleszczyki (Podole) : widok na dolinę Seretu - Sawicki, Ludwik (1893–1972)
Seretu dolina (Ukraina)
Materiały archiwalne należące do spuścizny po prof. Ludwiku Sawickim
Negatyw czarno-biały 10x15 cm
Keywords: środowisko naturalne regionu -- Ukraina; Holihrady, rejon Zaleszczyki, obwód Tarnopol (Ukraina)