Object structure
Title:

Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów i innych słodkości, a także przyrządzania wszelakich potraw, pieczenia chleba i inne sekreta gospodarskie i kuchenne, oprac. Jarosław Dumanowski, Rafał Jankowski, Monumenta Poloniae Culinaria. Polskie Zabytki Kulinarne, t. II, red. Jarosław Dumanowski, Warszawa 2011

Subtitle:

Kwartalnik Historii Kultury Materialnej R. 60 Nr 3 (2012)

Creator:

Klonder, Andrzej

Publisher:

Instytut Archeologii i Etnologii Polskiej Akademii Nauk

Place of publishing:

Warszawa

Date issued/created:

2012

Description:

24 cm

Type of object:

Czasopismo/Artykuł

Subject and Keywords:

nowożytny o. -- Polska ; sztuka kulinarna ; kuchnia nowożytna ; kuchnia staropolska ; przepisy kucharskie nowożytne ; cukiernictwo ; rękopisy nowożytne ; źródła archiwalne do historii kuchni

Relation:

Kwartalnik Historii Kultury Materialnej

Volume:

60

Issue:

3

Start page:

530

End page:

531

Resource type:

Tekst

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/octet-stream

Resource Identifier:

0023-5881

Source:

IAiE PAN, sygn. P 329 ; IAiE PAN, sygn. P 330 ; IAiE PAN, sygn. P 331 ; click here to follow the link

Language:

pol

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 3.0 Polska

Terms of use:

Zasób chroniony prawem autorskim. [CC BY-SA 3.0 PL] Korzystanie dozwolone zgodnie z licencją Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 3.0 Polska, której pełne postanowienia dostępne są pod adresem: ; -

Digitizing institution:

Instytut Archeologii i Etnologii Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Biblioteka Instytutu Archeologii i Etnologii PAN

Projects co-financed by:

Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego ; Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Access:

Otwarty

×

Citation

Citation style: