Object structure
Title:

Filozofia mebli (tłumaczenie kolektywne – „Przekładnia”)

Subtitle:

Wiek XIX, Rok XV (LVII), 2022

Creator:

Poe, Edgar Allan ; Chwirot, Agata : Tłumacz ; Krysztofiak, Maja : Tłumacz ; Leśniewska, Aleksandra : Tłumacz ; Lodziński, Jan : Tłumacz ; Nowak, Małgorzata : Tłumacz ORCID ; Nowicka, Dominika : Tłumacz ; Sobczak, Izabela : Tłumacz ; Wieczorkiewicz, Aleksandra : Tłumacz ; Rajewska, Ewa : Redakcja przekładu

Publisher:

Zarząd Główny Towarzystwa Literackiego im. Adama Mickiewicza ; Instytut Badań Literackich

Place of publishing:

Warszawa

Date issued/created:

2022

Description:

24 cm ; Pol. text, eng. summary

Subject and Keywords:

philosophy ; furniture

References:

1. The Coleccted Works of Edgar Allan Poe. Tales and Sketches 1831-1842, ed. by T.O. Mabott [online]. Edgar Allan Poe Society of Baltimore, https://www.eapoe.org/works/mabbott/tom2t041.htm#unncp [dostęp: 2022-09-30].
2. Owidiusz, Metamorfozy, księga VII, w. 20, przeł. A. Kamieńska i S. Stabryła, oprac. S. Stabryła, Wrocław 1995.
3. E. A. Poe, Philosophy of Furniture, "Burton's Gentleman's Magazine, and Monthly American Review" 1840, vol. 6, nr 5, s. 243-245.
4. The Works of Edgar Allan Poe. Arthur Gordon Pym, &c., vol. 4, New York 1884.

Issue:

15

Start page:

229

End page:

236

Resource type:

Text

Detailed Resource Type:

Article : others noncitable

Format:

application/octet-stream

Resource Identifier:

2080-0851 ; 10.18318/wiekxix.2022.13

Source:

IBL PAN, call no. P.I.1269 ; click here to follow the link

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Rights:

Creative Commons Attribution BY 4.0 license

Terms of use:

Copyright-protected material. [CC BY 4.0] May be used within the scope specified in Creative Commons Attribution BY 4.0 license, full text available at: ; -

Digitizing institution:

Adam Mickiewicz Literary Society

Original in:

Library of the Institute of Literary Research PAS

Projects co-financed by:

Ministry of Culture and National Heritage

Access:

Open

×

Citation

Citation style: