Object structure
Title:

The effect of winter food composition on roe-deer energy budget

Creator:

Perzanowski, K.

Place of publishing:

Białowieża

Date issued/created:

1978

Description:

In order to establish relationships between the composition of natural food and the energy budget of the roe-deer (Capreolus capreolus L.), a number of feeding experiments were carried out with mixed diets consisting of various proportions of browse and plants of forest herb layer. W oparciu o doświadczenia żywieniowe, przeprowadzone metodą bilansową, określono zależność pomiędzy składem naturalnego pokarmu a budżetem energetycznym sarn. W kolejnych eksperymentach stosowano pasze zawierające rośliny runa leśnego i żer pędowy wymieszane w różnych proporcjach (Tabela 2).

Type of object:

Czasopismo/Artykuł

Subject and Keywords:

Capreolus capreolus ; food composition ; diet ; digestibility ; energy budget ; winter food ; budżet energetyczny ; sarna ; naturalny pokarm sarn ; metoda bilansowa

Relation:

Acta Theriologica

Volume:

23

Issue:

31

Start page:

451

End page:

467

Resource type:

Tekst

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

10.4098/AT.arch.78-37

Source:

click here to follow the link

Language:

eng ; streszcz. ang. ; pol.

Rights:

Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony

Terms of use:

Zasób chroniony prawem autorskim. Korzystanie dozwolone w zakresie określonym przez przepisy o dozwolonym użytku.

Digitizing institution:

Instytut Biologii Ssaków Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Biblioteka Instytutu Biologii Ssaków PAN

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Access:

Otwarty

×

Citation

Citation style: