Object structure
Title:

Charakterystyka aktywności katalitycznej acylazy penicylinowej w formie wolnej i stabilizowanej

Subtitle:

Catalytical activity of penicillin acylase in native and stabilized derivatives

Creator:

Bryjak, Jolanta ; Noworyta, Andrzej

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Date issued/created:

1993

Subject and Keywords:

biotechnologia

Abstract:

Three different enzyme preparations were investigated: native enzyme, enzyme stabilized byadding poly(ethyleneimine) and enzyme attached to acrylic carrier. The preparations were compared with regard to their storage, temperature and pH-stabilities as well as the effect of temperature and pH-value on enzyme activity. It was found that for all preparations hydrolysis waskinetically limited. Five kinetic equation constants were calculated. The enzyme stabilized bypoly(ethyleneimine) was selected as the best preparation to be applied in industry.

Relation:

Biotechnologia, vol.23, 4 (1993)-.

Volume:

23

Issue:

4

Start page:

176

End page:

185

Resource type:

Tekst

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; IChB B-19

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

×

Citation

Citation style: