Object structure
Title:

Właściwości immunogenne wybranych produktów żywnościowych

Subtitle:

Immunogenic properties of selected food products

Creator:

Wróblewska, Barbara ; Jędrychowski, Lucjan

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Date issued/created:

2001

Subject and Keywords:

biotechnologia

Abstract:

Food allergy is caused mainly by cow milk, eggs, fish, citrus fruits and peanuts. Excluding the above-mentioned products from the diet for atopic peopleis the most effective way of dealing with the problem. Additionally some foodcomponents can cross react and some hidden allergens can occur in food products. The estimation of the allergenic properties of various food products appears to be a very important problem nowadays

Relation:

Biotechnologia, vol.54, 3 (2001)-.

Volume:

54

Issue:

3

Start page:

178

End page:

188

Resource type:

Tekst

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; IChB B-50

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

×

Citation

Citation style: