Model dynamiki i wielokryterialna ocena wieloetapowego procesu edukacyjnego - Inkielman, Michał (1937– ) (Instytut Badań Systemowych. Polska Akademia Nauk, 2004)
W opracowaniu przedstawiono zasady budowy modelu i przykłady symulacji prostych przypadków dynamicznych dla procesu edukacyjnego.
15 stron ; 21 cm
Bibliografia s. 15
Keywords: Analiza wielokryterialna